بهترین سایت وب نویسان-انواع کدهای جاوا www.kode.rozfa.com

ستاره اى خاموش

قزوین وب

منوي اصلي

آرشيو موضوعي

آرشيو مطالب

لينکستان

ساعت

امکانات


لاوینگ
RB:Text2>

انتی ویروس

مزایا و معایب آنتی ویروس‌های آنلاین

 


به نظر می رسد که تقریبا اکثر نرم افزارها و ابزارهای مورد استفاده ما در حال نقل مکان از هارددیسک مان به سمت سرورهای قدرتمند شرکت های بزرگ هستند. البته بحث امروز ما در مورد آفیس آنلاین و یا سایر برنامه های مشابه نیست. بحث امروز ما در مورد آنتی ویروس های مبتنی بر پردازش ابری یا همان Cloud Computing می باشد. می خواهیم با هم نگاهی به مزایا و معایب اینگونه آنتی ویروس ها داشته باشیم .

مزایا و معایب آنتی ویروس‌های آنلاین

شاید همیشه از بسته نرم افزاری آفیس برای انجام سایر کارهای دفتری خود استفاده می کردید. اما حالا می توانید با استفاده از سرویس تحت وب آفیس به راحتی کارهای خود را انجام دهید. بدون اینکه بخواهید بسته نرم افزاری آفیس را نصب کنید. تنها و تنها از طریق مرورگرتان به انجام کارهای خود بپردازید. البته در حال حاضر نمی توان به تمام قابلیت های آفیس نصب شده بر روی سیستم به صورت تحت وب نیز دسترسی داشت. ولی برای انجام کارهای ساده (و یا تقریبا متوسط) میتوان از نسخه تحت وب آن استفاده کرد.

البته بحث امروز ما در مورد آفیس تحت و یا سایر برنامه های مشابه نیست. بحث امروز ما در مورد آنتی ویروس های مبتنی بر پردازش ابری یا همان Cloud Computing می باشد. می خواهیم با هم نگاهی به مزایا و معایب اینگونه آنتی ویروس ها داشته باشیم.

شما میتوانید یک آنتی ویروس آنلاین را از طریق مرورگر خود اجرا کنید. البته شاید آنتی ویروس های آنلاین مفید باشند، اما به هیچ وجه نمی توانند جایگزین آنتی ویروس ها قابل نصب بر روی سیستم شوند.

آنتی ویروس های مبتنی بر پردازش ابری چگونه کار می کنند؟

هنگامی که از یک آنتی ویروس ابری استفاده می کنید، به صفحه وب مربوط به آن هدایت خواهید شد. به عنوان مثال آنتی ویروس های ESET Online Scanner یا Bitdefender QuickScan را در نظر بگیرید. در این صفحات معمولا دکمه ای به نام Scan وجود دارد که باید روی آن کلیک کنید. سپس آنتی ویروس روی کامپیوتر شما دانلود خواهد شد. در برخی موارد نیز اسکنر مربوطه ممکن است که از یک ActiveX (برای مرورگر اینترنت اکسپلورر) یا جاوا برای اجرا خود تحت مرورگرتان استفاده کند که البته در هر دو مورد پیغامی به شما نمایش داده خواهد شد که باید آن را تایید کنید.

در موارد دیگر نظیر ESET Online Scanner از شما درخواست دانلود یک برنامه خواهد شد که باید آن را روی کامپیوتر خود اجرا کنید . Bitdefender QuickScan نیز یک افزونه روی مرورگر شما نصب خواهد کرد.

مزایا و معایب آنتی ویروس‌های آنلاین

البته نباید فکر کنید که آنتی ویروس های تحت مرورگر به تازگی پا به جهان امنیت گذاشته اند. چون مدت ها قبل نیز آنتی ویروس HouseCall محصول شرکت ژاپنی Trend Micro نیز میتوانست از طریق مرورگر اینترنت اکسپلورر و با بهره گیری از اکتیو ایکس اجرا شود.

معایب آنتی ویروس های آنلاین

عدم پشتیبانی از حالت Real Time اسکن :

همه ی آنتی ویروس های آنلاین یک عیب بزرگ و البته مهم دارند و آن این است که نمیتوانند در پس زمینه سیستم شما اجرا شوند. اما شاید بپرسید مگر چه اهمیتی دارد که یک آنتی ویروس در پس زمینه اجرا شود؟

حتما میدانید که هزاران فعالیت مختلف چه در مقابل شما و چه در پس زمینه سیستم دست به دست هم میدهند تا دستورات مورد نظر شما را اجرا کنند. بنابراین نتیجه میگیریم که همه فعالیت ها در مقابل دیدگان ما قرار ندارند و برخی فعالیت ها در پشت صحنه انجام می شوند. حالا اگر یکی از این فعالیت ها مخرب باشد و ما نیز در جریان این امر نباشیم ، مسلما اتفاقات دور از انتظار ما رخ خواهند داد. در اینگونه موارد نیاز به آنتی ویروسی خواهد بود که بتواند در پس زمینه سیستم نیز فعالیت های هر برنامه را زیر نظر بگیرد و در مقابل تهدیدات واکنش نشان دهد. گرچه همه آنتی ویروس ها به صورت 100 % نمیتوانند مقابل تهدیدات به صورت موفقیت آمیز عمل کنند، اما استفاده از حالت On – Access در اینگونه آنتی ویروس ها میتواند مانع از اجرا بدافزارها در همان مرحله اول شود.

بعضی از کاربران فکر میکنند که به نرم افزارهای امنیتی نیازی ندارند و هنگامی که دلیل این طرز تفکر را می پرسیم، میگویند که ما کاملا با احتیاط در فضای وب به گشت و گذار می پردازیم

حالا اگر شما از یک آنتی ویروس آنلاین به جای یک آنتی ویروس دسکتاپی استفاده کنید ، بدافزارها میتوانند اجرا شده و فعالیت خود را در سیستم شروع کنند. در فاصله بین شروع فعالیت بدافزارها و اسکن بعدی شما ، بدافزارهای مذکور فرصت این را خواهند داشت تا در پس زمینه سیستم قرار گیرند . بدافزاری هم که در پس زمینه سیستم قرار گیرد ، میتواند با دور زدن روتین های امنیتی و یا از کار انداختن برخی از آنها ، شروع به پیاده سازی اقدامات مخرب خود مثل سرقت اطلاعات کاربری و یا اطلاعات مربوط به کارت های اعتباری شما کرده و آنها را از طریق اینترنت به مقاصد تعریف شده ارسال کند .

همچنین این بدافزارها میتوانند انواع دیگری از بدافزارها را از طریق اینترنت دانلود کرده و روی سیستم شما اجرا کنند . همیشه باید به یاد داشته باشید که پس از نصب شدن یک بدافزار در سیستم شما ، حذف کردن آن کار مشکلی خواهد.

مزایا و معایب آنتی ویروس‌های آنلاین

بعضی از کاربران فکر میکنند که به نرم افزارهای امنیتی نیازی ندارند و هنگامی که دلیل این طرز تفکر را می پرسیم، میگویند که ما کاملا با احتیاط در فضای وب به گشت و گذار می پردازیم.

حقیقت این است که احتیاط در فضای آنلاین خیلی مفید است اما نرم افزارهای امنیتی نیز یکی از مهمترین لایه های امنیت به شمار می روند. امکان این وجود دارد که سیستم شما به راحتی مورد حمله قرار گیرد. به عنوان مثال اگر یک صفحه وب آلوده را در مرورگری که کاملا بروز رسانی شده باشد و حتی افزونه ها و پلاگین هایش نیز آپدیت شده باشند بارگذاری کنید، ممکن است به دلیل وجود آسیب پذیری های موسوم به Zero – day در مرورگرتان و یا پلاگین فلش، امکان آسیب رسیدن به سیستم شما وجود خواهد داشت. در واقع آسیب پذیری های Zero – day به آسیب پذیری هایی گفته میشوند که توسط هکرها و یا متخصصان امنیتی کشف شده باشند، اما هنوز توسط شرکت سازنده اصلاحیه ای برای آن ها منتشر نشده باشد. پس همیشه به نرم افزارهای امنیتی خود توجه ویژه ای داشته باشید.

دیگر محدودیت های آنتی ویروس های آنلاین:

گاهی اوقات ممکن است که برخی آنتی ویروس های آنلاین انتظارات شما را برآورده نکنند. به عنوان مثال آنتی ویروس ESET Online Scanner میتواند کل سیستم شما را اسکن کرده و بدافزارها را قرنطینه کند. اما Bitdefender QuickScan تنها قادر به اسکن بخش Startup سیستم و حافظه رم می باشد و به همین دلیل نمی تواند از بدافزارهای مخفی شده در دیگر بخش های سیستم را شناسایی کند. همچنین اگر Bitdefender QuickScan یک بدافزار را شناسایی کند، نمی تواند آن را از بین ببرد و به جای آن به شما پیشنهاد می دهد که یکی از محصولات بیت دیفندر را خریداری کرده تا بتوانید سیستم خود را پاکسازی کنید.

مزایا و معایب آنتی ویروس‌های آنلاین

مزایای آنتی ویروس های آنلاین

در عین حال آنتی ویروس های آنلاین برخی مزایای مهم را نیز به کاربران خود ارائه می دهند که میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

اسکن سریع کامپیوتر : با استفاده از یک آنتی ویروس آنلاین می توانید کامپیوتر خود را به سرعت اسکن کنید. حتی اگر هیچ آنتی ویروسی روی کامپیوترتان نصب نشده باشد (و یا یک آنتی ویروس کاملا از رده خارج و آپدیت نشده داشته باشید).

بروز رسانی همیشگی: یک آنتی ویروس آنلاین دارای آخرین آپدیت هاست و بانک اطلاعاتی آن به صورت دائم توسط شرکت سازنده خود بروز رسانی می شود. هنگامی که شما با استفاده از آنتی ویروس های آنلاین شروع به اسکن کامپیوتر خود می کنید، نیازی نیست نگران دانلود آپدیت های مربوطه باشید؛ چون همه چیز تحت وب انجام می شود و نیازی به انتقال فایل های آپدیت به کامپیوتر شما نیست.

مزایا و معایب آنتی ویروس‌های آنلاین

استفاده برای محکم کاری: همیشه بهتر است که در فواصل مشخص با استفاده از آنتی ویروس دسکتاپی خود، کامپیوترتان را اسکن کنید.

پس از اینکه کامپیوترتان را با استفاده از آنتی ویروس دسکتاپی اسکن کردید، می توانید برای محکم کاری، از آنتی ویروس های آنلاین شرکت های مختلف نیز استفاده کرده و سیستم خود را با حالت Quick Scan، به صورت سریع اسکن کنید.

حتما می دانید که امکان نصب همزمان چند آنتی ویروس به دلیل تداخلی که با همدیگر دارند، معمولا وجود نخواهد داشت. اما آنتی ویروس های آنلاین، همانطور که گفتیم در پس زمینه سیستم اجرا نمی شوند و به همین دلیل می توان از هر کدام از آنها برای اسکن سیستم استفاده کرد.

نويسنده: علیرضا.پ تاريخ: دو شنبه 11 / 6 / 1391برچسب:ویروس, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

دانستنیهای ip

زیر ساخت اینترنت

اینترنت از مجموعه ای  شبكهكامپیوتری ( بزرگ ، كوچك ) تشكیل شده  است . شبكه های فوق با روش های متفاوتی بیكدیگر متصل و موجودیت واحدی با نام "اینترنت " را بوجود آورده اند. نام در نظر گرفته شده برای شبكه فوق از تركیب واژه های " Inter connected " و " Net work " انتخاب شده است . ( شبكه های بهم مرتبط )

اینترنت فعالیت اولیه خود را از سال 1969 و با چهار دستگاه كامپیوتر میزبان ( host ) آغاز و پس از رشد باورنكردنی خود ، تعداد كامپیوترهای میزبان در شبكه به بیش از ده ها میلیون دستگاه رسیده است . اینترنت به هیچ سازمان و یا موسسه خاصی در جهان تعلق ندارد. عدم تعلق اینترنت به یك سازمان ویا موسسه بمنزله عدم وجود سازمانها و انجمن های مربوطه برای استانداردسازی نیست .یكی از این نوع انجمن ها، "انجمن اینترنت " است كه در سال 1992 با هدف تبین سیاست ها و پروتكل های مورد نظر جهت اتصال به شبكه تاسیس شده است.

سلسله مراتب شبكه های كامپیوتری

هر كامپیوتری كه به شبكه اینترنت متصل می گردد ، بخشی از شبكه تلقی می گردد. مثلا" می توان با استفاده از تلفن ( منزل ) به یك مركز ارائه دهنده خدمات اینترنت ( ISP ) متصل و از اینترنت استفاده كرد. در چنین حالتی كامپیوتر مورد نظر بعنوان بخشی از شبكه بزرگ اینترنت محسوب خواهد شد. .برخی از كاربران در ادارات خود و با استفاده از بستر  ایجاد شده ، به اینترنت متصل می گردند. در مدل فوق ، كاربران  در ابتدا از شبكه محلی نصب شده در سازمان استفاده می نمایند. شبكه فوق  با استفاده از خطوط مخابراتی خاص و یا سایر امكانات مربوطه به یك مركز ارائه دهنده خدمات اینترنت متصل شده است . مركز ارائه دهنده خدمات اینترنت نیز ممكن است به یك شبكه بزرگتر متصل شده باشد. اینترنت ، شبكه ای است  كه از شبكه های بیشماری تشكیل شده است ( شبكه ای از سایر شبكه ها


كثر شركت های مخابراتی بزرگ دارای ستون فقرات اختصاصی  برای ارتباط ناحیه های متفاوت می باشند. در هر ناحیه ، شركت مخابراتی دارای یك " نقطه حضور " ( POP : Point of Presence ) است . POP ، مكانی است كه كاربران محلی با استفاده از آن به شبكه شركت مخابراتی متصل می گردند. ( بمنظور ارتباط با شبكه از خطوط تلفن معمولی و یا خطوط اختصاصی استفاده می گردد).در مدل فوق ، چندین  شبكه سطح بالا وجود داشته كه توسط " نقاط دستیابی شبكه " ( NAP : Network Access Points ) به یكدیگر مرتبط می گردند.


ادامه مطلب
نويسنده: علیرضا.پ تاريخ: دو شنبه 11 / 6 / 1391برچسب:اینتر نت, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

کد مخفی موبایل

 


#7780#*
RESET گوشي يا همان بازگشت به حالت تنظيمات کارخانه اي. مناسب براي زمانيکه گوشي قاطي کرده است . درواقع درايو C گوشي را ريست ميکند (ريست گوشي بدون حذف برنامه ها) بعد از وارد کردن اين کد ، گوشي از شما تقاضاي وارد کردن security code را خواهد داشت که اگر آنرا قبلا تغيير نداده باشيد 12345 ميباشد.


#7370#*
فرمت گوشي . مناسب براي زمانيکه گوشي خيلي خيلي قاطي کرده است. درواقع اين کد درايو C گوشي را فرمت ميکند و البته تمامي برنامه ها و فايلهاي موجود بر روي اين درايو از بين خواهند رفت . بعد از وارد کردن اين کد ، گوشي از شما تقاضاي وارد کردن security code را خواهد داشت که اگر آنرا قبلا تغيير نداده باشيد 12345 ميباشد.



اگر پسوورد ( security code ) گوشي قبلا تغيير داده شده است و آنرا نمي دانيد و همچنين گوشي شما از سيستم عامل سيمبين  استفاده مي کند  ابتدا گوشي را خاموش کرده و در حاليکه سه دگمه سبز ، * ، 3 را همزمان نگه داشته ايد گوشي را روشن کنيد و آنها را آنقدر نگه داريد تا کار فرمت آغاز بشود. دراين حالت از شما ديگر پسوورد خواسته نخواهد شد و مستقيما گوشي فرمت خواهد شد.


فرمت کارت حافظه گوشي:
به صورت safe mode گوشي را روشن کنيد ( براي اينکار درحاليکه دگمه pen (مداد) را نگه داشته ايد گوشي را روشن کنيد البته درظاهر تفاوتي را مشاهده نخواهيد کرد.) سپس اين مسير را در گوشي برويد: menu>>Extras>>Memory>>Format MEM.
card

حالت 
safe mode بسيار به دردتان خواهد خورد و در مواقعيکه گوشي هنگ کرده و بالا نمي آيد احتمالا به دادتان خواهد رسيد و باعث مي شود گوشي بالا بيايد و بعد از آن بتوانيد گوشي را درصورت تمايلتان فورمت و يا کار ديگري بر روي آن بکنيد. که در گوشي هاي مختلف کمي متفاوت مي باشد و در اسمارت فونها اکثرا بايد کليد خاصي را ( کليد ABC و يا PEN ) را نگه داشته و سپس گوشي را روشن کنيد.

#30#*
شماره هاي محرمانه گوشي را نمايش ميدهد.


#67705646#*
در گوشيهاي مدل 3310 و 3330 لگوي شبکه را حذف ميکند ( IR-TCI ) 



#73#*
تايمر گوشي و همچنين تمام امتيازات بدست آمده در بازيها را Reset ميکند.


#746025625#*
نمايش وضعيت سرعت clock سيمکارت گوشي. اگر گوشي شما داراي حالت SIM Clock Stop Allowed باشد به اين معنا خواهد بود که گوشي شما ميتواند درحالت کمترين ميزان مصرف باطري درحالت Standby قرار بگيرد.


#2640#*
کد رمز فعلي گوشي را نشان ميدهد. کد رمز گوشي در حالت عادي 12345ميباشد.



#43#*
کنترل حالت 
call waiting ( انتظار) گوشي.

#61#*
کنترل شماره اي که به عنوان divert در صورتيکه به تلفن پاسخ داده نشود ، تعيين گرديده است.


#62#*
کنترل شماره اي که به عنوان divert درصورتيکه شبکه دچار اشکال باشد( آنتن نباشد) تعيين گرديده است.

#67#*
کنترل شماره اي که به عنوان divert درصورتيکه گوشي اشغال باشد ، تعيين گرديده است.

# شماره*21**
divert به شماره مورد نظر در هر حالتي.

# شماره*61**
divert به شماره موردنظر در حالت عدم پاسخ گوئي ( no Reply )به تلفن زده شده.


# شماره*67**
divert به شماره مورد نظر در حالت اشغال بودن گوشي 
 

کدهاي مخفي موبايل
براي دستيابي به شماره نسخه نرم افزار ، تاريخ ويرايش آن و نوع سازگاري GSM مي توانيد از كد #0000#* استفاده كنيد. پس از وارد كردن اين كد ، اطلاعاتي به صورت زير براي شما نمايش گذاشته مي شود :
V04.51
26-03-98
NSE-1

خط اول بيانگر شماره نسخه نرم افزار ، خط دوم نشانگر تاريخ ويرايش نرم افزار و خط آخر نمايانگر نوع سازگاري GSM مي باشد (به دليل اينكه " سازگاري GSM " داراي مبحث گسترده اي است و تا حدودي تخصصي مي باشد ، لزا از توضيح آن در اين مقاله صرفنظر مي گردد).

3) پردازش سيگنال:
تلفن هاي همراه NOKIA داراي قابليت منحصر به فردي براي تغيير در نحوه پردازش سيگنال مي باشند. به اين ترتيب كاربر مي تواند به دلخواه كيفيت مكالمه را افزايش دهد و يا اينكه به عمر شارژ باطري خود بيافزايد. براي اين منظور تلفن هاي همراه NOKIA داراي دو ويژكي EFR و HFR مي باشند.

Enhanced Full 
Rate) EFR) : با فعال نمودن اين ويژگي ، كيفيت مكالمه شما افزايش مي يابد. علت اين امر استفاده از تكنولوژي فشرده سازي جديد ASELP (Algebraic Code Excitation Linear Prediction) مي باشد. اين تكنولوژي سبب افزايش كيفيت صدا با همان نرخ تبادل بيت در تكنولوژي قديمي LPC-RPE (Linear Prediction Coding with Regular Pulse Excitation) مي شود. با توجه به اينكه در هر دو تكنولوژي از نرخ تبادل ?? كيلو بيت استفاده مي شود ، لزا اكثر شبكه هاي GSM با اين تكنولوژي جديد سازگار مي باشند. قابل توجه است كه پس از فعال نمودن اين قابليت ، به دليل افزايش پردازش بر روي سيگنال ، نياز به انرژي بيشتري مي باشد ، لزا در حدود ? درصد از عمر شارژ باطري شما كاسته مي شود كه البته در مقابل افزايش كيفيت مكالمه نرخ قابل توجهي به شمار نمي آيد و مي توان از آن صرفنظر كرد. براي استفاده از ويژگي EFR كافي است كه كد #3370#* را بر روي دستگاه خود وارد كنيد. در اين هنگام دستگاه تلفن شما به طور اتوماتيك خاموش شده و سپس دوباره روشن مي گردد. از اين لحظه به بعد موبايل شما از ويژگي EFR بهره مند مي باشد. براي غير فعال كردن اين ويژگي مي توانيد از كد #3370# استفاده كنيد. قابل ذكر است كه اگر تلفن همراه خود را خاموش كنيد ، اين ويژگي غير فعال مي شود و نياز به فعال سازي دوباره آن خواهيد داشت. استفاده از EFR به كاربران توصيه مي گردد.

(Half Rate Mode) HFR : با فعال نمودن اين ويژگي ، از كيفيت مكالمه شما كاسته شده و در عوض به ميزان ?? درصد به عمر شارژ باطري شما افزوده مي گردد. استفاده از اين ويژگي تنها زماني توصيه مي گردد كه شارژ باطري تلفن شما بسيار محدود مي باشد و لذا نيازمند آن مي باشيد كه در مصرف باطري صرفه جويي كنيد. براي فعال نمودن اين ويژگي تنها كافي است كه كد*#4720#روي تلفن همراه خود وارد نماييد. در اين هنگام دستگاه تلفن شما به طور اتوماتيك خاموش شده و سپس دوباره روشن مي گردد. از اين لحظه به بعد موبايل شما از ويژگي HFR بهره مند مي باشد. براي غير فعال كردن اين ويژگي مي توانيد از كد #4720# استفاده كنيد. قابل ذكر است كه اگر تلفن همراه خود را خاموش كنيد ، اين ويژگي غير فعال مي شود و نياز به فعال سازي دوباره آن خواهيد داشت.

در پايان اين بخش متذكر مي شوم كه كدهاي پردازش سيگنال ممكن است در بعضي از گوشي هاي جديد NOKIA قابل استفاده نباشند. البته قابل توجه است كه در اين سري از گوشي ها ، ويژگي هاي EFR و HFR به صورت اتوماتيك كنترل مي شوند و نيازي به دخالت كاربر براي تنظيم آنها وجود ندارد و لذا پس از وارد كردن كد هاي فوق هيچ عكس العملي را از گوشي نخواهيم ديد.



4) نمايش وضعيت SIM Clock :

هر تلفن همراه براي اعلام وضعيت خود در شبكه ، به طور مكرر اقدام به ارسال پالس هاي منظمي مي كند. با توجه به اينكه ارسال هر پالس نيازمند مصرف انرژي مي باشد ، لزا مي تواند از عمر شارژ باطري بكاهد. براي اين منظور ويژگي خاصي براي شبكه هاي GSM در نظر گرفته شده است تا تلفن هاي همراه را از ارسال اينگونه پالس ها باز دارند. تلفن هاي همراه NOKIA داراي اين قابليت مي باشند تا كاربر را از وضعيت شبكه GSM و پشتيباني آن از اين ويژگي ، مطلع سازند. فعال بودن اين ويژگي مي تواند تاثير به سزايي در مصرف انرژي باطري داشته باشد. براي اطلاع از وضعيت فوق مي توانيد كد #746025625#* را بر روي تلفن همراه خود وارد نماييد. توجه نماييد كه استفاده از اين كد هيچ قابليت خاصي را فعال نمي نمايد و تنها براي آگاهي از وضعيت SIM Clock مي باشد. قابل ذكر است كه شبكه تلفن همراه ايران از اين سيستم پشتيباني مي نمايد.


5) منوي مخفي گارانتي :

در تلفن هاي همراه NOKIA يك منوي مخفي وجود دارد كه حاوي اطلاعات مفيدي براي تعميركاران گوشي هاي موبايل مي باشد. براي دست يابي به اين منوي مخفي ، كافي است كد #92702689#* را بر روي تلفن همراه خود وارد نماييد. در اين هنگام شما وارد يك منوي مخفي مي شويد كه شامل گزينه هاي زير مي باشد :

1) نمايش شماره سريال گوشي

2) تاريخ ساخت گوشي

3) تاريخ آخرين تعمير انجام شده بر روي گوشي (البته اگر در گذشته تعميري بر روي آن انجام گرفته باشد)

4) نشان دهنده زمان مكالمات انجام شده با گوشي مورد نظر (اين تايمر را با هيچ روشي نمي توان پاك نمود)

5) ايجاد توانايي برقراري تبادل اطلاعات كاربر (در صورت وجود لوازم مورد نياز)

براي خارج شدن از اين منو ، يك بار تلفن خود را خاموش كنيد و سپس دوباره آن را روشن نماييد.


6) تلفن همراه NOKIA به عنوان ابزار استراق سمع :

ابتدا تلفن خود را بر روي حالت Silent (بي صدا) تنظيم نماييد ، سپس نگاهي به اتصالات فلزي زير دستگاه موبايل (در كنار محل اتصال كابل شارژر) خود بياندازيد. حال پين هاي سوم و چهارم از سمت چپ را به وسيله يك تيغه فلزي به يكديگر متصل نماييد. در اين هنگام نرم افزار موبايل هنگ مي كند و منوي Headset به طور اتوماتيك فعال مي گردد و عبارت Headset بر روي صفحه نمايانگر مي شود. از منوي Headset ، ويژگي Automatic Answer را فعال نماييد. حال گوشي خود را در محل مورد نظر براي استراق سمع قرار داده و از جاي ديگر به آن تلفن كنيد. پس از مدت كوتاهي تلفن شما به طور اتوماتيك ارتباط را برقرار كرده و شما قادر خواهيد بود تا صداي محيط را بشنويد. توجه نماييد كه براي از كار انداختن اين ويژگي تنها بايد دستگاه تلفن خود را به حالت " تنظيمات پيش فرض كارخانه " برگردانيد.

7) منوي جديد در تماس هاي اضطراري :
با استفاده از اين كد شما قادر خواهيد بود تا با تلفن هاي اضطراري مانند ??? ، ??? و ... به طور رايگان تماس حاصل نماييد. براي اين منظور كد *3001#12345# را بر روي تلفن همراه خود وارد نماييد. در اين هنگام منويي در مقابل شما ظاهر خواهد گشت و شما را قادر به برقراري تماس رايگان با شماره هاي اضطراري خواهد نمود. قابل ذكر است كه كاركرد اين ويژگي بستگي به شبكه GSM دارد و ممكن است در بسياري از شبكه ها قابل استفاده نباشد و شما همچنان مجبور به پرداخت هزينه براي برقراري تماس باشيد.

درآمدي بر كدهاي امنيتي تلفن هاي همراه :
به منظور حفظ سيم كارت و گوشي تلفن همراه از دسترسي غير مجاز ، كدهاي خاصي در نظر گرفته شده است. در زير به بررسي عملكرد اين كدها مي پردازيم.

1) Security Code : اين كد بر روي دستگاه تلفن تنظيم مي شود و در گوشي هاي NOKIA به طور پيش فرض برابر 12345 مي باشد. به وسيله اين كد مي توان دسترسي غير مجاز به بعضي از امكانات تلفن را محدود نمود. در گوشي هاي موبايل NOKIA ، اگر اين كد ?? بار اشتباه وارد گردد ، تلفن به مدت ? دقيقه از پذيرش كد جديد خودداري مي كند.

2) PIN Code : اين كد بر روي سيم كارت تنظيم مي شود و براي دست يابي به آن بايد به امور مشتركين شركت مخابرات مراجعه نمود. در ايران اين كد بر روي سند سيم كارت ثبت است و به طور پيش فرض برابر 1234 مي باشد. به وسيله اين كد مي توان دسترسي غير مجاز به سيم كارت و بسياري از قابليت هاي شبكه را محدود نمود. اگر اين كد را سه بار اشتباه وارد كنيد ، دستگاه بر روي PIN قفل مي گردد و براي آزاد سازي آن نياز به استفاده از كد PUK خواهيد داشت.

3) PIN2 Code : اين كد نيز مانند PIN بر روي سيم كارت تنظيم مي شود و براي دست يابي به آن مي توان به امور مشتركين شركت مخابرات مراجعه نمود. در ايران اين كد به صورت پيش فرض برابر 5678 تنظيم شده و از ثبت آن بر روي سند سيم كارت خودداري شده است. علت عدم ثبت ، ارائه نشدن خدمات مربوط به اين كد تا حال حاضر مي باشد. شايد در آينده اي نزديك با ارائه خدمات جديد از سوي شركت مخابرات ، اين كد نيز به صورت فراگير اعلام گردد. به وسيله اين كد مي توان دسترسي غير مجاز به بسياري از امكانات شبكه را محدود كرد. اگر اين كد را سه بار اشتباه وارد كنيد ، دستگاه بر روي PIN2 قفل مي گردد و براي آزاد سازي آن نياز به استفاده از كد PUK2 خواهيد داشت.

4) PUK Code : همانطور كه بيان شد ، اگر دستگاه شما بر روي PIN قفل گردد ، براي آزاد سازي آن نياز به اين كد داريد. براي دريافت اين كد مي توانيد به امور مشتركين شركت مخابرات مراجعه نماييد. در ايران اين كد بر روي سند سيم كارت ثبت مي باشد.

5) PUK2 Code : همانطور كه بيان شد ، اگر دستگاه شما بر روي PIN2 قفل گردد ، براي آزاد سازي آن نياز به اين كد داريد. براي دريافت اين كد مي توانيد به امور مشتركين شركت مخابرات مراجعه نماييد. در ايران اين كد بر روي سند سيم كارت ثبت مي باشد.

6) Barring Password : اين كد بر روي سيم كارت تنظيم مي گردد و در هنگام استفاده از سرويس مسدود سازي شماره تلفن ها استفاده مي گردد. براي دريافت اين كد به امور مشتركين شركت مخابرات مراجعه نماييد.


قابل ذكر است كه تمامي كدها به غير از PUK و PUK2 قابل تغيير مي باشند و بدين منظور مي توانيد از منوهاي مربوطه تلفن همراه خود استفاده نماييد.


8) نحوه آزاد سازي سيم كارت هاي قفل شده بر روي PIN و PIN2 :

همانطور كه بيان شد ، اگر ? بار كدهاي PIN و PIN2 را اشتباه وارد كنيد ، سيم كارت شما بر روي كد اشتباه قفل مي گردد و ديگر نمي توانيد از آن استفاده كنيد. براي آزاد سازي سيم كارت از قفل بايد به كدهاي PUK و PUK2 آگاه باشيد.

1) نحوه آزاد سازي سيم كارت از قفل PIN : براي اين منظور كد زير را بر روي دستگاه وارد كرده و تكمه برقراري تماس (Call) را فشار دهيد. توجه نماييد كه به جاي كلمه PUK در كد زير ، تنها PUK Code ثبت شده بر روي سند سيم كارت را وارد نماييد. به جاي عبارت New PIN ، كد PIN جديد را وارد نماييد و به جاي عبارت New PIN Again ، كد PIN جديد را تكرار كنيد.

**05*PUK*New PIN*New PIN Again*#


2) نحوه آزاد سازي سيم كارت از قفل PIN2 : براي اين منظور كد زير را بر روي دستگاه وارد كرده و تكمه برقراري تماس (Call) را فشار دهيد. توجه نماييد كه به جاي كلمه PUK2 در كد زير ، تنها PUK2 Code ثبت شده بر روي سيم كارت را وارد نماييد. به جاي عبارت New PIN2 ، كد PIN2 جديد را وارد نماييد و به جاي عبارت New PIN2 Again ، كد PIN2 جديد را تكرار كنيد.


ادامه مطلب
نويسنده: علیرضا.پ تاريخ: شنبه 6 / 4 / 1391برچسب:امنيت, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

دانستنیهای فیسبوک

روش کلاهبرداران فیسبوک

 


 
جرایم سایبری همیشه در جریان هستند اما در مورد شبکه های اجتماعی باید گفت این جرایم
 
را بسیار آسان تر می توان مرتکب شد. مثلا در شبکه های اجتماعی کاربران بدون اینکه یکدیگر
 
را به خوبی بشناسند با یکدیگر دوست می شوند و اطلاعات خود را در اختیار هم قرار می
 
دهند.

به گزارش تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران، فیس بوک یا در اصل امپراطوری بی مثال
 
مارک زوکربرگ با داشتن 900 میلیون کاربر جزو تجربیات تکرار نشدنی زندگی آنلاین به شمار
 
می رود. اما متاسفانه همین کشور بزرگ می تواند منبعی خطرناک برای اطلاعات کاربران آن نیز
 
باشد. هر سرویسی که بزرگ می شود، به همان اندازه برای کلاهبرداران و هکرها هم
 
ارزشمند می شود و لقمه ای چرب برای کسب درآمد به حساب می آید. فیس بوک نیز از این
 
قاعده مستثنا نیست.

جرایم سایبری همیشه در جریان هستند اما در مورد شبکه های اجتماعی باید گفت این جرایم
 
را بسیار آسان تر می توان مرتکب شد. مثلا در شبکه های اجتماعی کاربران بدون اینکه یکدیگر
 
را به خوبی بشناسند با یکدیگر دوست می شوند و اطلاعات خود را در اختیار هم قرار می
 
دهند. البته هیچ کدام از شبکه های اجتماعی موجود به اندازه فیس بوک پتانسیل اجرای
 
جرایم سایبری را ندارند. به خصوص اینکه فیس بوک بیش از صدها میلیون کاربر دارد و امکان
 
اجرای هر سواستفاده ای از آن بسیار ساده تر است. برای آشنایی با جرایمی که از طریق
 
فیس بوک انجام می شوند، ما چند نمونه از رایج ترین آنها را برایتان انتخاب کرده ایم.
 

• هک کردن حساب های کاربری
 
به عقیده Grayson Milbourne - مدیر مرکز تحقیقات وب روت - هنگامی که مجرمان آنلاین می
 
خواهند اکانتی را در فیس بوک هک کنند از یکی از ده ها ابزار بی رحم و ناجوانمردانه موجود
 
جهت Brute Force استفاده می کنند. این ابزارها اصولا گرد رمزهای عبور رایج می گردند و
 
برخلاف ایمیل ها، معمولا از نام ها و تاریخ ها استفاده می کنند. به محض هک کردن یک اکانت،
 
هکر می تواند از آن به عنوان یک وسیله مطمئن برای ارسال اسپم استفاده کند، یا اطلاعات آن
 
حساب کاربری را بفروشد. فروختن اطلاعات در مقابل دریافت پول رایج ترین روش کلاهبرداران و
 
هکرهای اینترنتی است. در دنیای مجازی، اطلاعات کاربران ارزش و بهای بسیاری دارند.

• استفاده از حساب های کاربری
 
یکی از روش های مستقیم دزدی هویت، زمانی است که هکر با استفاده از شناسه کاربری و
 
رمز عبور دزدیده شده وارد اکانت کاربر می شود. به محض اینکه هکرها آنلاین می شوند، تمام
 
فهرست دوستان کاربر و اطلاعات آنها را در اختیار دارند. در این گونه مواقع کلاهبردار می تواند با
 
استفاده از هویت فرد قربانی، طرح های فریب کارانه خود را مانند حیله «لندن» اجرا کند. مثلا
 
بگوید که در مشکلی گرفتار شده است و به مقداری پول نیاز دارد. حیله «لندن» در فیس بوک
 
موفقیت بیشتری دارد زیرا میان کاربر و دوستان او در فیس بوک اعتماد بیشتری وجود دارد. 
 
حیله لندن: همان داستان آشنای جا گذاشتن کیف سفری در قطار یا هواپیما و درخواست پول
 
برای خرید بلیط و برگشت به خانه!

• شبیه سازی پروفایل
 
به گزارش نگهبان شبیه سازی پروفایل فیس بوک روشی است که در آن با استفاده از اطلاعات
 
و عکس های محافظت نشده فرد، می توان اکانتی جدید با نام و مشخصاتی بسیار شبیه به
 
کاربر ساخت. یعنی کپی پروفایل موجود، یک پروفایل جعلی درست کرد. کلاه بردارها با این
 
روش و استفاده از پروفایل جعلی برای همه قربانیان خود درخواست دوستی ارسال می کنند.
 
کاربر قربانی به خیال اینکه که فرستنده تقاضای دوستی را می شناسد، درخواستش را قبول
 
می کند غافل از اینکه این پروفایل جعلی دامی برای سو استفاده از اطلاعات او خواهد بود.
 
به محض قبول کردن درخواست دوستی، کلاه بردار اطلاعات شخصی فرد را سرقت می کند.
 
آنها از این اطلاعات یا برای ساخت پروفایل جعلی دیگر یا فریب و کلاه برداری استفاده می کنند.
 
میلبورن این روش را به این صورت تعریف می کند: «بهره برداری از اطلاعات شخصی کاربر و در
 
نظر گرفتن آن به عنوان یک مکانیزیم هوشمند دیگر برای استخراج اطلاعات دیگران» و در ادامه
 
می گوید: «ترسناک ترین قسمت این ماجرا ساده بودن روش شبیه سازی پروفایل است. برای
 
ساخت یک پروفایل جعلی به داشتن هوش و فراست زیاد نیازی نیست. کلاه بردارها به راحتی
 
با استفاده از اکانت های ثبت شده می توانند نمونه های جعلی را بسازند.»

• فیس بوک جعلی
یکی از رایج ترین روش های فیشینگ بهره وری از حیله فیس بوک جعلی است. کلاه بردارهای
 
دنیای مجازی با دام هایی که برای کاربران می گذارند، آنها را به صفحه لاگین جعلی فیس بوک
 
هدایت می کنند. به محض اینکه کاربر نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کرد، هکرها این
 
اطلاعات را در پایگاه داده های خود ذخیره می کنند. اصولا اینگونه اطلاعات فروخته می شوند.
 
دیگر کلاهبردارن با خرید اطلاعات دزدیده شده می توانند نهایت سو استفاده را از این اطلاعات
 
ببرند. به طور مثال می توانند به فروشگاه فیس بوک بروند و در آنجا خدمات یا کالاهای
 
موردنظرشان را خرید و فروش کنند. استفاده از هویت اشخاص شناخته شده و مشهور این
 
امکان را به کلاه برداران می دهد تا با راحتی بیشتری کالاها یا سرویس های تقلبی بفروشند
 
یا به تبلیغ برندهایی بپردازند که برایشان هزینه کرده اند.

• استخراج اطلاعات محافظت نشده
 
برخی از وب سایت ها، در مقایسه با فیس بوک منابع بسیار آسان تری برای ربودن اطلاعات
 
شخصی هستند. با همه اینها، با اینکه در فیس بوک می توان از اطلاعات شخصی خود
 
محافظت کرد، اما بسیاری از کاربران اطلاعاتی همچون ایمیل، شماره تلفن، نشانی، تاریخ تولد
 
و بسیاری از اطلاعات شخصی خود را در معرض دید همگان قرار می دهند. کارشناسان امنیت
 
و هکرها به خوبی می دانند که اصولا کاربران از اینگونه اطلاعات برای رمزهای عبور حساب
 
های خود یا پاسخ دادن به سوالات امنیتی استفاده می کنند. باید بدانید، با اینکه بسیاری از
 
اطلاعات شخصی محافظت نشده کاربران برای تبلیغاتت استخراج می شوند، اما ممکن است
 
نتیجه بسیار خطرناکی مانند شبیه سازی پروفایل یا سرقت هویت هم در پی داشته باشند.
 
 
نويسنده: علیرضا.پ تاريخ: شنبه 6 / 4 / 1391برچسب:امنیت, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

طنز

 عجب معادله پیچیده ای:

سوسک از موش می ترسه

موش از گربه می ترسه

گربه از سگ می ترسه

سگ از مَرد می ترسه

مرد از زن می ترسه

زن از سوسک می ترسه

کار خدا رو می بینید

 

واگذارت میکنم به حضرت ..... اگه متن زیر رو خوندی و بهش عمل نکنی

.
.
(بلند شو یه قر بده دلمون پوسید سر صبحی)



سره ميزه شام گوشيم زنگ خورد اومدم بیزی کنم اشتباهي زدم رو بلند گو

x:دوست دخترم: ســــــــــــلام عزيزم

|:مامانم : اي كوفت ور پريده

بابام : معلومه چه کوفتیه این که تو اینجوری اسیرش شدی، 30 سال با مامانت زندگي كردم یه

بار اینطوری بهم سلام نکرد :|

برادر بزرگم : جـووووون خواهر نداره؟



روایت داریم :

نگــــاه کردن به نامحـــــرم مجاز نمیباشــــــــــد ...
.
.
.
.
.

مگـــــر اینکه لامصب خیلـــــــــــی خوشگل باشــــه ~~~~~> =)))



شادی را هدیه کن،حتی به کسانی که آنرا از تو گرفتند :)...

عشق بورز به آنها که دلت راشکستند ♥...

دعاکن برای آنان که نفرینت کردند / ...

وبا کسانی که باتو نامهربانی کردند، مهربان باش :*.....

و اینگونه حتما دهانت سرویس خواهد شد دیدم که میگمــــا =)))



من نمیدونم این چه مرضیه که تا ساعت رند نشه آدم نمی تونه درس خوندنو شروع کنه
نمی دونم من فقط اینطوری بودم یا شما هم اینطوری هستید؟



دوست دارم از صمیم قلبم محکم بغلت کنم,طوری که ریــقت در بیاد
چشمو چالت بپاشه تو در و دیوار
و جلوی چشمام پر پر بزنی....بگم دوستت دارم عزیزم. :)



خارجی ها قبل از امتحان:
موفق باشی رفیق :)
.
..
...
ایرانی ها قبل از امتحان:
برسونی ها =)))



از دیگر خصوصیات یک ایرانی ،

اظهار نظر در تمامی زمینه هایی است که بالله هیچ تخصصی در آنها ندارد !



دخترای همسایه اگه بجای دانشگاه رفتن وقتشونو پشت پنجره می ذاشتن الان شوهر داشتن

لازم هم نبود تا فوق دکترا بخونن :)!



متأسفانه توجه دخترها فقط به ظواهره. مثلن به خاطر خوشتیپی بازیکنها، طرفدار ایتالیا

میشن.

در حالیکه معیار ارزش‌گذاری فقط باید میزان تقوا باشه :))



یادته‌ مامان؟

اسم قاشقو گذاشتی قطار، هواپیما، كشتی؛

تا یك لقمه بیشتر بخورم،یادته؟

شدی خلبان، ملوان، لوكوموتیوران؛

می گفتی بخور تا بزرگ بشی...

آقا شیره بشی! خانوم طلا بشی!!

به سلامتیه مامانامون

باباهام که گل اند به سلامتی مادر پدر ها


 

نويسنده: علیرضا.پ تاريخ: شنبه 6 / 4 / 1391برچسب:طنز, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

درباره وبلاگ

خداوندا از عشق امروزمان چیزی برای فردا نگه دار نگاهی - یادی - اشکی برای هنگامی که روزگار عاشقی فراموشمان شد

نويسندگان

لينکهاي روزانه

جستجوي مطالب

طراح قالب

© All Rights Reserved to gazvinweb.LoxBlog.Com | Template By: NazTarin.Com

]